Media

Verbossen versus…

In gesprek met ondernemers in de regio

Gerard Verbossen in gesprek met ondernemers uit Uden en omgeving. Over zelfstandig ondernemerschap, kansen en drempels, de passie en de groei.

Verbossen versus

UDO Uden

We starten deze editie van ‘Verbossen Versus’… op het dak! Klinkt misschien bijzonder, maar als je weet wie de gesprekspartner is van Gerard Verbossen, is het minder verwonderlijk. Gerard verwelkomt dit keer namelijk Ton Prinssen, mede-eigenaar van UDO Uden, het bedrijf dat al 45 jaar een begrip is in de wereld van het dakdekken.

Verbossen versus

De Visscherie

Hij omschrijft zichzelf als ‘een groentje in het vak’ maar wie hem kent, weet wel beter… Want Jasper Ketting Olivier, met zijn partner Marloes eigenaar van De Visscherie, is een zakelijke duizendpoot. In gesprek met Gerard Verbossen blijkt al snel zijn passie voor lekker eten én voor ondernemen.

Verbossen versus

Van Rijbroek Staalbouw

Als Gerard Verbossen een ondernemersinterview afneemt, bereidt hij van tevoren prikkelende vragen voor. Zo ook toen hij op bezoek ging bij het Udense Van Rijbroek Staalbouw. Alleen: zijn vragen hoefde Gerard eigenlijk niet te stellen. Want wie in gesprek gaat met eigenaar Patrick van der Zanden, wordt automatisch ondergedompeld in een wervelend betoog vol trots, vakmanschap en passie.