Verzekeringen

Hoeveel risico wil jij lopen?

Oprecht en persoonlijk

De gebeurtenissen in je leven zijn onvoorspelbaar en zo ook de risico’s die je loopt. Zakelijk en privé, het is goed een gedegen risico-analyse te maken. En te bepalen welke risico’s je wil verzekeren, om zo de grootste klappen op te vangen. Onze onafhankelijke specialisten verdiepen zich graag in jouw unieke behoeften, om vervolgens een onderbouwd advies te geven met bijpassende verzekeringsproducten. Samen met jou brengen we de gewenste situatie in kaart en komen we tot een passende oplossing. Jij staat centraal.

Helder en transparant

Bij Verbossen zijn we volledig onafhankelijk, de hoogte van de schade-uitkering heeft geen enkele invloed op ons financiële resultaat. Dit biedt de zekerheid dat we altijd opkomen voor jouw belangen. Je hebt vaste contactpersonen en onze werkwijze is helder en transparant. We maken ingewikkelde materie inzichtelijk, zijn open en draaien er niet om heen. Zo weet jij waar je aan toe bent. Als adviseur luisteren we naar jouw verhaal en staan we naast je. 

Inspelen op de ontwikkelingen

De verzekeringsmarkt en jouw eigen situatie zijn constant in beweging. Is een verzekering niet meer optimaal of zijn er betere voorwaarden, we volgen de markt en passen deze in overleg met je aan. Je kunt rekenen op onze vakkennis. Afhankelijk van jouw behoeften of de ontwikkelingen binnen je bedrijf, bezoekt je adviseur je periodiek. Zo houden we samen jouw verzekeringen up-to-date.

We gaan graag met je aan tafel