Risicobeheer

Inzicht geeft rust

Behulpzaam en oplossingsgericht

Risico’s honderd procent vermijden is onmogelijk. Wat je wel kunt doen is jezelf en je bedrijf er zo goed mogelijk tegen beschermen. Maar hoever ga je daarin? Welke risico’s zijn acceptabel en durf je zelf te lopen? En welke risico’s dek je liever af met een verzekering? Wij helpen je graag bij de antwoorden op deze vragen, om vervolgens tot een oplossing te komen die rust geeft. 

Bewust zijn van de risico’s

Samen met jou brengen we alle risico’s in kaart. Aansprakelijkheid, vermogen, bezittingen en personeel, we nemen alle facetten onder de loep. Is je aansprakelijkheid beperkt in je (algemene) leveringsvoorwaarden? Heb je brand- en inbraakpreventie maatregelen genomen? Werken je medewerkers conform de Arbowetgeving? Wij zorgen voor een totaaloverzicht, zodat jij je bewust wordt van de risico’s die je loopt. 

De best passende partners

Als verzekeren wenselijk is, vergelijken we alle aanbieders op de markt. Ook reeds afgesloten verzekeringen worden meegenomen in onze analyse. De betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding van de partners met wie we in zee gaan zijn altijd leidend, niet de hoogte van de provisie of andere verdiensten. De kleine lettertjes worden óók gelezen en we controleren of de zekerheden waarvoor je betaalt worden waargemaakt. Uiteindelijk bepaal je zelf welke oplossing het beste past voor jou en je bedrijf.

Risicobeheer

Risico’s beheersbaar houden

Onze samenleving is dynamisch en continu in beweging. Jouw wensen en risico’s kunnen hierdoor veranderen, maar de gekozen verzekeringsportefeuille verandert niet automatisch mee. Om de risico’s beheersbaar te houden, brengen we je periodiek een bezoek. Zo passeren op regelmatige basis alle ontwikkelingen de revue. Denk hierbij onder meer aan omzetveranderingen, personeelszaken, verbouwingen, aanschaf of verkoop van (on)roerende zaken en wijzigingen in de polisvoorwaarden of dekking. Onze specialisten zetten hun expertise graag in om jou de consequenties van de veranderingen toe te lichten. En verzekeringen aan te passen, indien gewenst. Dat geeft rust.

Preventief risicobeheer: een extra service van Verbossen

Door ons dagelijkse werk bouwen we veel praktijkervaring op. Of het nu gaat om brandpreventie, het schadeverloop van een wagenpark of duurzame inzetbaarheid van medewerkers, we delen graag onze kennis. Over diverse onderwerpen bieden we ook bijeenkomsten aan. Soms in samenwerking met externe partijen. Doe er je voordeel mee, het is een van onze extra services.

We gaan graag met je aan tafel