Diensten

Jouw risico’s, ons vak

Behulpzaam en oplossingsgericht

Risicobeheer

Risico’s honderd procent vermijden is onmogelijk. Wat je wel kunt doen is jezelf en je bedrijf er zo goed mogelijk tegen beschermen. Maar hoever ga je daarin? Welke risico’s zijn acceptabel en durf je zelf te lopen? En welke risico’s dek je liever af met een verzekering? Wij helpen je graag bij de antwoorden op deze vragen, om vervolgens tot een oplossing te komen die rust geeft.

Risicobeheer

Oprecht en persoonlijk

Verzekeringen

De gebeurtenissen in je leven zijn onvoorspelbaar en zo ook de risico’s die je loopt. Zakelijk en privé, het is goed een gedegen risico-analyse te maken. En te bepalen welke risico’s je wil verzekeren, om zo de grootste klappen op te vangen. Onze onafhankelijke specialisten verdiepen zich graag in jouw unieke behoeften, om vervolgens een onderbouwd advies te geven met bijpassende verzekeringsproducten. Samen met jou brengen we de gewenste situatie in kaart en komen we tot een passende oplossing.

Vindingrijk en onafhankelijk

Hypotheken

Het kopen van een huis doe je niet elke dag en vraagt om meer dan alleen de juiste financiering. Wij zetten graag alle stappen voor je op een rij en denken creatief mee over een gezonde financiële oplossing. Want je wil natuurlijk ook nog geld overhouden om leuke dingen te doen en onverwachte situaties op te vangen. Met ons persoonlijk en onafhankelijk advies kun jij met een lekker gevoel wonen in je nieuwe huis.

Hypotheek gesprek

Inzicht en begeleiding

Pensioenen

‘Pensioen, dat is zo ingewikkeld’, horen we vaak. Veel mensen weten maar weinig over pensioenen en het pensioenstelsel. Wij maken het graag inzichtelijk en eenvoudig. Of het nu gaat om pensioenopbouw voor jezelf of een goede oudedagsvoorziening voor je medewerkers, wij begeleiden het traject van A tot Z.

Pensioen

Toegewijd en bevlogen

Schade

Schade aan je woning, bedrijfspand, inboedel, auto of andermans bezittingen, het komt altijd onverwacht en op het verkeerde moment. Tegenvallers en noodsituaties houden zich niet aan kantooruren, dus staan we 24/7 paraat om actief betrokken te kunnen zijn.

Storm schade