Over ons

Je kunt op ons rekenen

DNA van een familiebedrijf

Als full service familiebedrijf hebben we meer dan 50 jaar ervaring in het managen en beheersen van risico’s. We adviseren en begeleiden starters, zzp’ers, mkb’ers, het grootbedrijf, verenigingen en particulieren. Zonder poespas, gewoon zoals we zijn, helder en betrouwbaar. Als onafhankelijk adviseur zijn we geïnteresseerd in jouw behoeften, in jouw verhaal. We leveren maatwerk op het gebied van risicobeheer, verzekeringen, pensioenen, hypotheken en schade-afhandeling. Bij tegenvallers en noodgevallen staan we naast je, 24 uur per dag kun je op ons rekenen. Jij staat bij ons centraal, dat zit in ons DNA.

Persoonlijk contact van onschatbare waarde

Zonder persoonlijk contact kunnen wij ons werk niet goed doen, dat is onze visie. We hebben aandacht voor de mens achter onze relaties. Een telefoontje, persoonlijke e-mail of bezoek op jouw locatie, we laten regelmatig van ons horen. Hoe vaak en wanneer, dat spreken we samen af. We begrijpen dat verzekeringen niet jouw kernactiviteit is, dus nemen we die zorg graag uit handen. Dan kun jij doen waar je goed in bent, en dan doen wij dat ook.

Weten waar je over praat

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde medewerkers, die weten waarover ze praten en hun vakkennis op peil houden. Vooral in de huidige samenleving waarin veranderingen aan de orde van de dag zijn, is dit belangrijker dan ooit. Alle specialisten beschikken over een back-up, zodat de voortgang nooit in het gedrang komt.