Schade

Wij staan altijd paraat!

Toegewijd en bevlogen

Schade aan je woning, bedrijfspand, inboedel, auto of andermans bezittingen, het komt altijd onverwacht en op het verkeerde moment. Tegenvallers en noodsituaties houden zich niet aan kantooruren, dus staan we 24/7 paraat om actief betrokken te kunnen zijn. 

damaged car

Jouw belangen voorop

De impact van een schadegeval kan aanzienlijk zijn, zowel materieel als emotioneel. Vooral dan heb je behoefte aan een partij die jouw belangen voorop stelt en de zaken snel en praktisch voor je oplost. Wij nemen een anticiperende rol aan en staan naast je op momenten waar het erop aankomt. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

Semi detached white brick wall home with black tiles on the roof is on fire, flames are coming out of the roof while the fire brigade (off camera) is beginning to get the situation under control using a water tender – the semi-detached house is situated in a suburb, its dormer has turnes black from soot

Doortastend, deskundig en onafhankelijk

Schakelt de verzekeraar een expert in, dan kunnen wij indien gewenst aanschuiven om samen het gesprek aan te gaan. Doortastend en met oog voor detail, om zo voor jou het optimale resultaat te behalen. Onze deskundige schadeafdeling is hier volledig op ingericht. Wij zijn geheel onafhankelijk, de hoogte van de schade-uitkering heeft geen enkele invloed op ons financiële resultaat. Waar het ons om gaat is dat jij tevreden bent over de afhandeling van de schade. 

Second opinion en schade verhalen

Loop je vast bij het afwikkelen van een schade, dan is het wellicht verstandig de beslissing van de verzekeraar tegen het licht te laten houden. Bij Verbossen kun je terecht voor een second opinion. Ook het verhalen van een schade op een derde, waarvoor je zelf niet verzekerd bent, kunnen wij voor je verzorgen.

Spoed? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.