Hypotheken

Wonen met een lekker gevoel

Vindingrijk en onafhankelijk

Het kopen van een huis doe je niet elke dag en vraagt om meer dan alleen de juiste financiering. Wij zetten graag alle stappen voor je op een rij en denken creatief mee over een gezonde financiële oplossing. Want je wil natuurlijk ook nog geld overhouden om leuke dingen te doen en onverwachte situaties op te vangen. Met ons persoonlijk en onafhankelijk advies kun jij met een lekker gevoel wonen in je nieuwe huis.

Hypotheek gesprek

Een doordacht advies

Je nieuwe huis, een echt thuis, waar je jezelf kunt zijn en met familie of vrienden samen bent. Afhankelijk van je wensen, stel je eisen aan je nieuwe omgeving en je financiering. De hoogte van je maximale hypotheek hangt samen met je inkomen, je vermogen en de waarde van de woning. Maar ook je levensfase is belangrijk om bij stil te staan. Ben je toe aan een carrièreswitch, wonen de kinderen wel of niet nog thuis of wil je graag nog een wereldreis maken? Voor jouw unieke situatie bestaat nooit een kant-en-klaar pakket. Een doordachte oplossing op maat, dat is wat je van ons kunt verwachten.

Hypotheek gesprek

Alle hypotheekvormen zijn mogelijk

Een bank, verzekeraar of via familie, het maakt niet uit waar de financiering wordt ondergebracht, je kunt bij ons terecht voor alle financieringsoplossingen. Wij rekenen voor je uit bij wie en onder welke voorwaarden jij het beste af bent. Hierin zijn we onafhankelijk, dus dat is wel zo betrouwbaar.

We kijken graag verder

Bij het goed regelen van jouw hypotheek gaan we graag een stapje verder. Daarom kijken we ook naar wat er gebeurt bij overlijden, pensionering, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Het verzekeren van het pand en de inboedel vergeten we niet. En komt het einde van de rentevaste periode in zicht, ga je verbouwen, wil je toch weer verhuizen of is er sprake van een relatiebreuk? Ook dan staan we voor je klaar met een maatwerkoplossing. We zorgen er graag voor dat jij altijd met een lekker gevoel blijft wonen.

We gaan graag met je aan tafel