Verzekeringen

Jij staat centraal

Bedrijf, ondernemer of particulier; allereerst is een risicoanalyse van iedere situatie belangrijk. Want niets of niemand is hetzelfde. Daarbij staat centraal wat je zelf van belang vindt. Het antwoord hoeft niet meteen in te houden dat je een pak polissen in je kast krijgt liggen. Ben je avontuurlijk ingesteld en verleg je graag je grenzen? Heb je een waardevolle verzameling? Of is de kans groot dat je in aanraking komt met cybercrime? Bij elke wens en voor elke persoonlijke en bedrijfsmatige situatie vinden onze specialisten een passende verzekering of oplossing. We laten ook duidelijk weten wanneer het acceptabel is het risico zelf te dragen.

Al onze relaties kunnen terugvallen op kennis en ervaring in specialistische en bedrijfsmatige aspecten die wij zelf in huis hebben. En als dat zinvol is, werken we nauw samen met zelfstandige specialisten in uiteenlopende vakgebieden. Denk aan accountancy, fiscaliteiten, (technische) keuringen, beveiliging en taxaties van je huis of bedrijfspand.

We houden niet van kleine lettertjes, we zijn helder en transparant

Wij weten precies hoe we jouw risico’s in kaart kunnen brengen en passend kunnen verzekeren. We doen dat helder en transparant, zodat je ’s nachts rustig kunt slapen. We zijn geen volmachtkantoor en volledig onafhankelijk, dus de hoogte van een schade-uitkering heeft geen invloed op ons financiële resultaat. Dat biedt de zekerheid dat uitsluitend het klantbelang voorop staat en garandeert een correcte afhandeling. We staan als adviseur naast jou.

Soms verlangen verzekeraars het treffen van passende veiligheidsvoorzieningen. Daarom maken we eerst, met elkaar, een complete inventarisatie. Zo nodig beoordeelt een risicomanager de situatie en sluiten we uit dat, door onvoldoende (veiligheids)voorzieningen, schadeclaims niet of met vertraging worden gehonoreerd.

Je hebt vaste contactpersonen. Dat voelt vertrouwd. Is een verzekering niet meer optimaal of zijn er betere voorwaarden, dan verneem je dat snel. Elke relatie mag rekenen op onze vakkennis. Naast een jaarlijks verzekeringsoverzicht bezoeken onze professionals je periodiek, afgestemd op je privé-situatie, je behoeften of binnen je bedrijf. Ook toetsen we aan de eisen en mogelijkheden van de tijd. Want net als jij zelf, is ook de verzekeringsmarkt voortdurend in beweging.

Contact

Verlengde Velmolen 12
5406 NT Uden

0413 243777

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Buiten kantooruren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar
op telefoonnummer 06-51329320