Schade

Zichtbaar en actief. Wij staan naast je

Het is vervelend als je geconfronteerd wordt met schade. Het komt altijd onverwacht en ongelegen. Bovendien beperken schades zich niet tot kantooruren. Juist op deze momenten heb je behoefte aan ondersteuning en iemand die je belangen voorop stelt. Wij spelen bij schade een actieve rol, zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan naast je. Letterlijk zelfs! Wordt er door de verzekeraar een expert ingeschakeld, dan schuiven wij in de meeste gevallen aan en voeren samen met jou het gesprek. Zonodig schakelen we een contra-expert voor je in. Onze organisatie is hier met een eigen, deskundige schadeafdeling volledig op ingericht. Wij vinden dat dit hoort bij ons normale werk.

Pas tevreden als jij dat ook bent

Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon: de hoogte van de schade-uitkering heeft dus geen enkele invloed op ons financiële resultaat. Wij willen enkel dat jij helemaal tevreden bent over de afhandeling. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een second opinion of het verhalen van een schade op een derde waarvoor je zelf niet bent verzekerd.

Schade? Noteer eventuele gegevens van getuigen, maak foto’s en doe zonodig aangifte bij de politie. Meld vervolgens de schade zo snel mogelijk via het telefoonnummer van je contactpersoon of het algemene nummer: 0413-243777. Je kunt schade ook melden via onderstaande link. 

Spoed? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Buiten kantooruren bel je: 06-51329320.

Contact

Verlengde Velmolen 12
5406 NT Uden

0413 243777

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Buiten kantooruren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar
op telefoonnummer 06-51329320