Pensioenen

Appeltje voor de dorst

Pensioen is inkomen voor later; voor jezelf of voor nabestaanden. Een appeltje voor de dorst of een nabestaandenvoorziening bij overlijden. Dat klinkt heel simpel maar pensioen is ook een complex product. Het verandert bovendien voortdurend. Het is belangrijk te weten wat de pensioenregeling inhoudt. Wat kun je verwachten op de pensioendatum? Wat is er geregeld bij overlijden en arbeidsongeschiktheid? Hoe blijven de nabestaanden financieel achter? Ons doel is dit inzichtelijk te maken voor jou en je medewerkers.

Een goede pensioenvoorziening is na het salaris de best gewaardeerde arbeidsvoorwaarde. Je kunt als werkgever hiermee medewerkers aan je binden en belonen. Een pensioenvoorziening opzetten of overstappen naar een nieuwe regeling? Onze pensioenspecialisten adviseren de best passende oplossing voor alle medewerkers zonder de kosten uit het oog te verliezen.

We begeleiden en geven inzicht. Wel zo handig

Bij het afsluiten van de regeling kunnen we, door onze onafhankelijkheid, gebruik maken van diverse aanbieders. Samen kiezen we de best passende regeling.

Daarna beheren wij de pensioenregeling waarbij wij voor zowel werkgever als werknemer het aanspreekpunt zijn voor alle vragen. We houden presentaties en, mocht je dat willen, spreekuren in ons opleidingscentrum op onze vestiging of bij je eigen organisatie. Uiteraard in heldere en begrijpelijke taal, zodat jij maar ook alle medewerkers weten wat ze kunnen verwachten.

Contact

Verlengde Velmolen 12
5406 NT Uden

0413 243777

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Buiten kantooruren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar
op telefoonnummer 06-51329320