Over ons

Een helder advies en inzicht in risico's

Het leven zit vol uitdagingen, maar kent ook risico’s. Als relatie, of dat nu zakelijk of particulier is, mag je van ons inzicht verwachten in de risico’s die je loopt. Maar ook in de uitdagingen die voor je liggen. Voor beide bieden wij oplossingen door een gericht, ongebonden en helder advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en leningen. Risicomanagement en schadebegeleiding met persoonlijke aandacht is een continu proces. Daarin staan wij naast jou.

Hoe doen we dat

Bij ons staat te allen tijde onze relatie centraal. Dit doen we al ruim vier decennia als familiebedrijf en adviseren daarbij starters, zzp’ers, het mkb, het grootbedrijf, verenigingen en particulieren. Zonder poespas, gewoon zoals we zijn, helder en betrouwbaar.

Als onafhankelijk adviseur leveren wij maatwerk. Wij werken samen met diverse verzekeraars, banken en beursmakelaars. De betrouwbaarheid en prijs-kwaliteit-verhouding van onze partners staat voorop en niet de hoogte van de provisie of verdiensten. De kleine lettertjes worden óók gelezen en we letten erop dat de zekerheden waarvoor je betaalt, worden waargemaakt. Daarnaast en nog veel belangrijker is, waar jóuw behoefte ligt. Kortom, wat verwacht jij van ons? Dat bepaal je samen met ons.

Weten waar je over praat

Wij kijken verder dan vandaag. Samen bespreken we je plannen en verwachtingen voor de toekomst. Trouwplannen? Een eigen huis? Studiefinanciering voor de kinderen? Uitbreidingsplannen voor het bedrijf of opties voor overnames? Door onze uitgebreide inventarisatie komen alle zaken aan de orde. We zijn bewust een full service bedrijf waar je terecht kunt voor verzekeringen, pensioenen, hypotheken, maar ook voor een risicoscan en second opinion bij schade.

Vakkennis bezitten en op peil houden is van groot belang. Dat is altijd zo geweest, maar zeker in de huidige samenleving waarin veranderingen aan de orde van de dag zijn. Ons team is hoog gekwalificeerd. Alle medewerkers beschikken over de vereiste diploma’s en daarnaast heeft iedereen diploma’s binnen zijn of haar eigen specialisme. Voor ieder specialisme is er een backup. De voortgang komt zo nooit in het geding.

Je kunt op ons rekenen. 24 uur per dag

Interesse in onze relaties is een vanzelfsprekendheid. Je kunt rekenen op een regelmatig contactmoment: een mail, telefoontje of persoonlijk bezoek. Hoe vaak en wanneer? Ook dat spreken we samen af. Verzekeren is mensenwerk, dus ondanks de digitale mogelijkheden vinden we regelmatig contact onmisbaar en van onschatbare waarde.

Je mag van ons verwachten dat we jouw ontwikkelingen volgen. Ook buiten kantooruren en wat ons betreft 24 uur per dag. Wij begrijpen dat je meer aan je hoofd hebt dan alleen verzekeringen en dat nemen we je graag uit handen. Zo kun je de energie en aandacht richten op je persoonlijke zaken en het succes van je bedrijf. Doen waar je het beste in bent, dan doen wij dat ook!

Contact

Verlengde Velmolen 12
5406 NT Uden

0413 243777

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Buiten kantooruren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar
op telefoonnummer 06-51329320