Hypotheken

Voel je thuis

Een huis is meer dan een woning. Het is een thuis, een plek waar je jezelf bent en met je familie en vrienden samen kunt zijn. Een huis kopen is een belangrijke stap. Maar je raakt er waarschijnlijk niet snel bedreven in. Hoe vaak koop je immers een huis? Het kopen van een huis doe je stap voor stap en deze stappen zetten wij graag samen voor je op een rij. Lekker wonen vraagt om meer dan alleen de juiste financiering, je wilt bijvoorbeeld ook voldoende geld overhouden voor andere dingen.

De hoogte van je hypotheek hangt samen met je inkomen, je vermogen en de waarde van de woning. Dat is voor iedereen anders en past niet in een kant-en-klaar pakket. Het is belangrijk om jezelf centraal te zetten en van je eigen situatie uit te gaan. Je levensfase speelt hierbij een rol. Zit je op de juiste plek op je werk of ben je binnenkort toe aan een carrièreswitch? Zijn de kinderen net geboren, voorlopig nog thuis of zijn ze het huis al uit? De toekomst; heb je daar al over nagedacht? Dit speelt allemaal mee om te komen tot een persoonlijk en onafhankelijk advies.

We kijken verder dan alleen de hypotheek

Je kunt bij ons terecht voor alle hypotheeksoorten ongeacht waar de financiering uiteindelijk wordt ondergebracht. Dit hoeft niet altijd bij een bank of verzekeraar te zijn, we kunnen bijvoorbeeld ook familie als uitgangspunt nemen. Wij rekenen voor je uit bij wie en onder welke voorwaarden je het beste af bent. Daarin zijn we onafhankelijk. Maar daar houdt het voor ons niet op. We kijken ook wat er gebeurt bij overlijden, bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. De gevolgen van inkomensverlies maken we inzichtelijk met onze Verbossen Inkomensrisicoanalyse. Zo volgt een passend advies.

De dekking voor je huis en de inhoud wordt niet vergeten. Ook na het afsluiten van de hypotheek verliezen we je niet uit het oog en kun je op ons rekenen, bijvoorbeeld bij het vervallen van de rentevastperiode, bij een verbouwing, bij een scheiding of als je huis onder water staat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd met een lekker gevoel blijft wonen. 

Contact

Verlengde Velmolen 12
5406 NT Uden

0413 243777

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Buiten kantooruren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar
op telefoonnummer 06-51329320