Risicobeheer

Meer dan alleen verzekeren

Wie onderneemt, loopt risico’s. Als ondernemers weten we dat als geen ander. Risico’s zijn onvermijdelijk. Gelukkig kun je jouw bedrijf daartegen beschermen. Maar hoe ver ga je daarin? Welke risico’s zijn acceptabel en durf je zelf te lopen? En welke risico’s dek je af met een verzekering?

Wij richten ons niet op verzekeren alléén, maar ook op advies en risicobeheer. Tijdens een bezoek aan het bedrijf brengen we samen de risico’s in kaart. Hiervoor maken we gebruik van onze zelfontwikkelde risico-analyse. Ook kijken we naar de huidige verzekeringen, inclusief de voorwaarden en de clausules die van toepassing zijn. Onder meer de (Algemene) Leveringsvoorwaarden, preventiemaatregelen, contracten etc. worden zeker niet overgeslagen. Zo heb je een totaaloverzicht van alle risico’s die je loopt en volgt een uitgebreid advies op maat. Uiteraard bepaal je vervolgens zelf wat het beste is voor jou en je bedrijf.

Continue aandacht

Een onderneming is dynamisch, ontwikkelt zich en dat doen wij ook. Wensen en risico’s veranderen. Maar de gekozen oplossingen veranderen niet automatisch mee met de ontwikkelingen binnen je bedrijf, dus houden we ze actueel door periodiek bezoek. Hier passeert alles de revue, zoals omzetveranderingen, verbouwingen, aanschaf of juist verkoop van zaken, personeel, wijzigingen in voorwaarden of dekking en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Onze specialisten, zoals erkend hypotheekadviseurs, senior pensioenadviseurs, inkomensadviseurs en schadebehandelaars , staan klaar om daar waar de behoefte ligt hun expertise in te brengen. Ook bij schades -inclusief een second opinion- en een quick scan van de bedrijfsrisico’s kun je op ons rekenen. Zo houden we risico’s zoveel mogelijk beheersbaar. En dat voelt goed.

Contact

Verlengde Velmolen 12
5406 NT Uden

0413 243777

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Buiten kantooruren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar
op telefoonnummer 06-51329320