Verbossen versus Verbossen

Saskia en Gerard al 20 jaar samen aan het roer

Ze kennen elkaar van de opleiding aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, de stad waar Saskia is opgegroeid. Gerard is er vanaf het allerbegin heel duidelijk over geweest: hij zou hoe dan ook teruggaan naar Uden. Uiteindelijk hebben ze in 1996 samen de stap gezet om in de zaak te gaan, ieder met een eigen aandeel. Na 20 jaar is de samenwerking nog steeds vruchtbaar, zijn ze nog altijd gelukkig getrouwd en is er van sleur nog lang geen sprake.

“Gerard en ik vullen elkaar ontzettend goed aan. Hij is het gezicht naar buiten toe en bezoekt onze relaties. Ik doe binnen de commercie en de contacten met verzekeraars en medewerkers. Mensen vragen weleens hoe we dat volhouden, de hele dag samen, maar we zien elkaar amper op het werk.”

Terugblikken ligt niet in hun aard, zegt Gerard: “Wij zijn altijd gericht op de toekomst. Goed kijken naar de ontwikkelingen in de markt en hierop inspelen, dat is waar wij continu mee bezig zijn. Veel partijen kiezen voor één specialisatie, maar Saskia en ik hebben er bewust voor gekozen full service te blijven. We merken dat onze relaties - zowel bedrijven als particulieren - dat kunnen waarderen, en vinden het zelf gewoon heel afwisselend.”

Saskia: “We hebben ervoor gezorgd dat we alle disciplines - verzekeringen, hypotheken en pensioenen - zelf beheersen, zodat we nooit afhankelijk worden van medewerkers. Natuurlijk kunnen we het niet zonder hen, maar Gerard en ik hebben zelf ook alle benodigde diploma’s. De wetgeving en de markt veranderen steeds sneller, het wordt allemaal complexer. Hierdoor hebben onze relaties steeds meer behoefte aan advies op maat. Wij vinden het een uitdaging onze kennis en kunde op peil te houden, zodat we onze klanten heel breed van dienst kunnen zijn, op een persoonlijke manier. Elke relatie heeft een eigen contactteam met vaste aanspreekpunten en dat werkt goed. Van ieder specialisme hebben we een back-up, zodat de voortgang bewaakt blijft. Door de grootte van onze organisatie kunnen we dit zo inrichten. Klanten geven ons het vertrouwen, wij willen hen die service bieden.”

De twee ondernemers blijven graag bij de tijd. Gerard: “We hebben de afgelopen jaren niet stilgestaan en willen ook in de toekomst doorontwikkelen. Om dat naar buiten toe uit te dragen, vinden we het tijd worden onze uitstraling wat op te frissen en zijn daarom bezig met het moderniseren van de huisstijl en website.” 

Het klinkt allemaal goed, heel vooruitstrevend, én druk. Heeft het echtpaar nog wel vrije tijd? In koor: “Ja hoor, het gezin is onze basis.” Saskia: “We doen veel met z’n vieren. Ik werk flexibel, om er te kunnen zijn voor de kinderen. Daarnaast ben ik als bestuurslid van de Udense Uitdaging en MR-lid bij ’t Mulderke sociaal betrokken bij Uden. Gerard is jaren met veel plezier coach geweest van de hockeyteams van onze dochters.” “En ik vind het leuk om bij diverse netwerken in het Udense betrokken te zijn; het verbreedt mijn kijk op bepaalde zaken en brengt me in contact met andere disciplines. Hier haal ik veel inspiratie uit.”

Tot slot een laatste reactie:

Zelfstandig ondernemerschap:

“Wij zouden niet anders willen: geeft veel uitdagingen.”

Toekomst:

“Doorontwikkelen, samen met ons enthousiaste team.”

Privé:

“Blijven genieten met z’n vieren is voor ons het allerbelangrijkst.”

Bron: Booming nr 4 - Verbossen versus Verbossen

Contact

Verlengde Velmolen 12
5406 NT Uden

0413 243777

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Buiten kantooruren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar
op telefoonnummer 06-51329320