Verbossen Assurantiën en Risicobeheer heeft nieuwe huisstijl en website

Uden - Na 10 jaar dezelfde huisstijl te hebben gevoerd is het voor Verbossen tijd om alles op te frissen. "We hebben de afgelopen jaren niet stilgestaan en willen ook in de toekomst doorontwikkelen en daar hoort ook onze uitstraling bij. Als we het doen dan doen we het ook goed dus dat betekent een nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe website, die wij dan ook met trots presenteren", aldus Saskia Verbossen.

Verbossen is een financieel dienstverlener in de breedste zin, je kunt er terecht voor risicobeheer, schadeverzekeringen, hypotheken en pensioenen. In een markt waar het een trend is om je te beperken tot één branche, vanwege de vele opleidingseisen die zijn verbonden aan iedere vergunning, kiest Verbossen bewust voor een full service kantoor waar alle specialismen aanwezig zijn.

De diensten worden nu nog beter gepresenteerd en de site is gebruikersvriendelijker. Maar er gaat niets boven persoonlijk contact, dus ook via de website kom je makkelijk terecht bij de directie en de medewerkers. Een bijzonder moment voor Verbossen, waar met het hele team bij werd stilgestaan. Kijk gerust een keer op www.verbossen.nl 

Bron: DeMooiUdenKrant

 

Contact

Verlengde Velmolen 12
5406 NT Uden

0413 243777

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Buiten kantooruren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar
op telefoonnummer 06-51329320