Alle medewerkers Verbossen AED-proof

Uden - Iedereen heeft er wel eens van gehoord, of erger nog, van dichtbij meegemaakt: een reanimatie.  Een succesvolle reanimatie in de omgeving van één van de medewerkers bij Verbossen Assurantiën en Risicobeheer was aanleiding om een cursus reanimatie/AED op touw te zetten.  

Met voorzitter Willy Hoskens, van Stichting Hartveilig Uden, zijn er twee cursusavonden ingepland voor alle medewerkers in hun eigen opleidingcentrum aan de Verlengde Velmolen in Uden. De cursus is met enthousiasme ontvangen en door iedereen succesvol gevolgd en afgesloten met een certificaat Basic Life Support/AED.

Saskia Verbossen: "Het geeft een goed gevoel om te weten hoe te handelen in een panieksituatie.  Wij hoeven niet meer toe te kijken maar kunnen, bij een acute ademhalings- of hartstilstand, actie ondernemen en hulp bieden." Verbossen vindt deze cursus in het verlengde liggen van de dagelijkse werkzaamheden waarin mens en bedrijf centraal staan in de dienstverlening. En reanimeren redt levens! Ook de jaarlijkse herhalingscursussen worden via Verbossen geregeld. 

Bron: DeMooiUdenKrant

Contact

Verlengde Velmolen 12
5406 NT Uden

0413 243777

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Buiten kantooruren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar
op telefoonnummer 06-51329320